We denken altijd in mogelijkheden in plaats van belemmeringen.


Neem telefonisch contact op met Frank Crooijmans Hoveniers040 3681880
img_tuinontwerp_intake Inspirerende intake

Wij nemen graag
contact met u op!

Iedere tuin is in feite een onbeschreven blad

Frank Crooijmans kreeg het hoveniersvak met de paplepel ingegoten. Vader en opa waren hovenier en Frank trad op jonge leeftijd in hun voetsporen. Na een vakopleiding begon hij in 1992 als zelfstandig tuinontwerper en hovenier. Met de ervaring groeide ook zijn ambitie: hij wilde niet alleen tekenen maar ook creĆ«ren. In 2002 kwam die droom tot bloei: Frank Crooijmans Hoveniers was een feit. 

Totaaloplossingen

Frank Crooijmans Hoveniers verzorgt de aanleg, renovatie en het onderhoud van tuinprojecten in met name regio Eindhoven. Ontzorgen staat daarbij centraal: we leveren altijd totaaloplossingen. Soms buiten de geharkte paden, maar altijd vanuit hetzelfde doel: onze klanten de tuin van hun wensen bezorgen.

Groen hart

Een groen bedrijf kan niet zonder groen hart. En dus werken we bij voorkeur met duurzame materialen, want dat is goed voor mens en milieu. Onze leveranciers zitten in de directe omgeving en afval wordt zorgvuldig gescheiden en gerecycled. Ook op menselijk vlak draagt Frank Crooijmans Hoveniers een steentje bij, want we stellen geregeld stageplekken beschikbaar voor MBO niveau 3 en 4. Daarnaast zorgen we continu voor training en bijscholing van medewerkers. 

Icoon-feelgoodgarden-def-copy

Img Bra VHG


Wachtwoord vergeten, klik hier?