In 3 stappen van tuinontwerp tot totaalonderhoud


Neem telefonisch contact op met Frank Crooijmans Hoveniers040 3681880
img_tuinontwerp_intake Inspirerende intake

Wij nemen graag
contact met u op!

Tuinontwerp - Een oogstrelend ontwerp

Van strak en modern tot kleurrijk en kindvriendelijk: tuinen zijn er in alle soorten en maten. Aan iedere tuin gaat een gedegen ontwerp vooraf. Uiteraard op basis van wensen en voorkeuren, alles begint immers met goed luisteren. Maar we adviseren ook proactief, want meedenken is nou eenmaal onze tweede natuur.
Of het nou gaat om een tuin van 15 of 5.000 m2, iedere tuin is een creatieve uitdaging. Een kleine tuin laten we met enkele eenvoudige ingrepen bijvoorbeeld groot lijken. Er zijn volop mogelijkheden om langgekoesterde wensen te realiseren. Daag ons uit.

Tuinaanleg - Een glashelder werkplan

Na de ontwerp is het tijd om aan de slag te gaan. Het tuinontwerp wordt vertaald in een gespecificeerd werkplan. Zo is altijd helder wat, wanneer tegen welke kosten gedaan wordt. Het werkplan vormt de basis van onze dienstverlening.
Frank Crooijmans Hoveniers levert een brede waaier aan diensten: grondwerk, verlichting, beregening, bestrating, beplanting, vijveraanleg, waterpartijen, zwemvijver, schuttingen, pergola’s, bloembakken, tuinmeubilair of speeltoestellen. Juist door veelzijdig te zijn, kunnen we altijd totaaloplossingen realiseren.

Tuinonderhoud – Een doordacht onderhoudsplan

Een tuin is altijd in beweging en verandert met de seizoenen. Een tuin zit vol leven en dat heeft onderhoud nodig om de schoonheid te behouden. De behoefte daaraan is afhankelijk van het ontwerp, de stijl en het type materialen dat gebruikt is.
Voor wie een drukke agenda heeft, biedt tuinonderhoud uitkomst. Van het gazon maaien tot het snoeien van beplanting: Frank Crooijmans Hoveniers verzorgt graag uw tuin. De frequentie wordt natuurlijk in overleg bepaald. Wekelijks, maandelijks, voorjaarsbeurt, winterbeurt of op afroep: het kan allemaal. 

 


Wachtwoord vergeten, klik hier?